Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Min skönhetsrutin

Det är ett ganska trött novemberansikte som dyker upp i spegeln på morgonen. Just nu behöver många av oss lite extra kärlek i form av bra produkter för ett vintertrött ansikte. Jag är noga med huden i ansiktet då jag faktiskt inte är 20 år längre. Tro det eller ej. Ingenting är längre gratis vad det gäller fräsch hud. Regn, rusk, lite sömn och stress sliter på både hud och hår. Just nu är jag mitt uppe i förberedelserna inför Nobel med svt och det är långa dagar med hårt arbete. Efter kaffekoppen på morgonen kör jag en ganska basic hudvårdsrutin men jag slarvar aldrig med den. Enkelt, snabbt men väldigt effektivt.
Vilken är min favorit av skäggoljor? Vad använder jag för serum och måste man raka medhårs? Kolla in hela klippet här!

 

Alla produkter finns att köpa på ahlens.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson