Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Min skönhetsrutin

Det är ett ganska trött novemberansikte som dyker upp i spegeln på morgonen. Just nu behöver många av oss lite extra kärlek i form av bra produkter för ett vintertrött ansikte. Jag är noga med huden i ansiktet då jag faktiskt inte är 20 år längre. Tro det eller ej. Ingenting är längre gratis vad det gäller fräsch hud. Regn, rusk, lite sömn och stress sliter på både hud och hår. Just nu är jag mitt uppe i förberedelserna inför Nobel med svt och det är långa dagar med hårt arbete. Efter kaffekoppen på morgonen kör jag en ganska basic hudvårdsrutin men jag slarvar aldrig med den. Enkelt, snabbt men väldigt effektivt.
Vilken är min favorit av skäggoljor? Vad använder jag för serum och måste man raka medhårs? Kolla in hela klippet här!

 

Alla produkter finns att köpa på ahlens.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!