Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Min skönhetsrutin

Det är ett ganska trött novemberansikte som dyker upp i spegeln på morgonen. Just nu behöver många av oss lite extra kärlek i form av bra produkter för ett vintertrött ansikte. Jag är noga med huden i ansiktet då jag faktiskt inte är 20 år längre. Tro det eller ej. Ingenting är längre gratis vad det gäller fräsch hud. Regn, rusk, lite sömn och stress sliter på både hud och hår. Just nu är jag mitt uppe i förberedelserna inför Nobel med svt och det är långa dagar med hårt arbete. Efter kaffekoppen på morgonen kör jag en ganska basic hudvårdsrutin men jag slarvar aldrig med den. Enkelt, snabbt men väldigt effektivt.
Vilken är min favorit av skäggoljor? Vad använder jag för serum och måste man raka medhårs? Kolla in hela klippet här!

 

Alla produkter finns att köpa på ahlens.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind