Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Spara med Spira 

(I samarbete med Spira) 


Jag älskar att resa, upptäcka nya platser och kulturer, smaker och framförallt träffa nya människor. Idag är det London som ska utforskas, perfekt inspiration för alla lika typer av styling modejobb. Ett långsiktigt, smartare sparande kan ge dig chansen att bygga din drömgarderob eller kanske få råd med den där drömresan. Spira är en perfekt app för dig som vill börja spara i aktier men kanske inte har superkoll på aktiemarknaden. Läs mer om hur jag tänkte när jag tog steget till ett annat typ av sparande. Enklet, säkert och riktigt kul! 
Jag tycker appen funkar bra. Den är enkel och lätt att kolla av och jag känner att jag hela tiden har koll. Givetvis går börsen upp och ned och detta är ett långsiktigt sparande. Ingen idé att få panik om det visar röda siffror en månad. Det tar tid att spara och det finns inga enkla quickfix. 

Jag tycker det känns tryggt och är än så länge supernöjd med mitt nya sparande. Ett typ av sparande jag själv inte trodde jag skulle vara intresserad av alls. Nu tycker jag att det är riktigt kul och spännande att se hur börsen utvecklas och förändras. 

Det ska bli väldigt spännande att se hur nästa år ser ut och hur det utvecklas. Inte trodde jag att det skulle vara så här kul att gå från slösa till spara. 
Min nästa drömresa går redan över jul till ett soligt ställe där jag med gott samvete kan koppla av. 

Just nu släpps även appen för Android. 

iPhone: här

Android: här 

Spira 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind