Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Middag med IWC Schaffhausen på Studio Frantzén 


Studio Frantzén är ett provkök till tvåstjärniga Restaurang Frantzén dagtid, och öppnar upp till popup-verksamhet och eventlokal på kvällarna. Den intima studion ger full inblick i hur kockarna arbetar och erbjuder en total matupplevelse för det lilla sällskapet. Här, mitt i Gamla stan finns plats för 20 personer kring ett dukat bord för en kväll i gastronomis tecken. Från dryckesprovningar till fast menyer – Studio Frantzén är en perfekt lokal för en minnesvärd kväll för ett mindre sällskap. 

Vi börjar kvällen med en drink på backfickan, Corner Club där vi serveras några av de första förrätterna ståendes med ett väl kylt glad champange. 


Efter detta är det dags att få en inblick i hur en klocka från IWC Schaffhausen ser ut. Bokstavligt talat. Vi får sitta vid varsin klockstation där vi under 90 minuter ska plocka isär ett riktigt ut och sätta ihop det igen. En fantastisk upplevelse där jag blir extremt ödmjuk inför detta komplicerade hantverk. Vi svettas och skrattar om vartannat men det är på största allvar vi tittar genom luppen och plockar med de små, små skruvarna och fjädrarna. 


Efter detta får vi gå tillbaka till Corner Club för en andra runda förfriskningar medans studion förvandlas till matsal. 

Tack IWC Schaffhausen och Studio Frantzén för en magisk kväll. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!