Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Niklas Berglind provar Samsungs trådlösa högtalarsystem

 1.  (Sponsrat inlägg i samarbete med Samsung) 

 2. Jag älskar ljud. Bra ljud. Högt och starkt ljud. Basen ska kännas genom kroppen så det känns, ja ni vet, så där som kärlek pirrar i början. Precis så vill jag att ljudet av min musik ska kännas, likt en vacker fjäril i bröstet. 

  Jag har alltid älskat musik och det kräver bra ljud för att uppfatta alla nyanser och föreningar av alla noter som tillsammans med en magisk röst ger rysningar längs ryggraden. 
  När jag vid 7 års ålder började dansa förstod jag att musik skulle bli en viktig del av mitt liv. 

  Under mitt vuxna arbetsliv har ett bra ljud varit ett måste för att kunna arbeta. Timmar av repetitioner varje dag kräver en bra ljudanläggning. Stämmor som ska läras in kräver koncentration och bra ljud. Det säger sig självt. Timmar av dansrep kräver också en bra ljudmatta som låter mig fånga musiken precis som koreografen vill. 

  Samsungs ljudsystem är både snyggt och och smart. Helt trådlöst kan jag äntligen slippa alla sladdar och få musiken i mitt hem så tillgänglig som jag alltid önskat. Samsung har lanserat högtalare som är trådlösa och som skapar en musikupplevelse i 360 grader då den har en helt rund form. 

  Med sin runda form kan den skapa en helt jämn ljudfördelning i alla riktningar. Det innebär att ljudet fyller hela rummet och du kan placera högtalaren var som helst. Du kan höja, sänka, pausa och starta högtalarna med en touchfunktion på själva högtalaren. Men du kan även styra den genom en app på telefonen, vilket ger en sömlös och smidig.

  Jag älskar att kunna ha musiken precis där jag vill. Köket när jag lagar mat, på balkongen när jag avnjuter sommarkvällar, eller i vardagsrummet när jag ful-dansar på så hög volym att jag kan skrika med i refrängen utan att det hörs. 


  Högtalarna är som sagt smarta och helt trådlösa, du kan koppla ihop dem med andra enheter på ditt trådlösa nätverk för att skapa ett eget ljudsystem. Eftersom systemet är enkelt att flytta runt efter behov och den kommunicerar med ditt Wifi behöver du inte oroa dig för störningar om du vill göra något annat med mobilen. Självklart kan du också koppla upp dig till högtalarna via Bluetooth om det skulle vara så att det inte är något Wifi där du vill använda dem.

  Jag älskar när teknik är enkel och användarvänlig då jag som många andra ”bara vill att teknik ska funka”. Jag som tycker det är viktigt med det vackra i hemmet, behöver inte heller oroa mig för fula sladdar utan anläggningen smälter in snyggt utan att själva fokus från det viktiga, ljudet. Wow!

  Det har varit superkul att få prova denna anläggning och nu vet jag precis vad jag ska investera i under hösten. Bra ljud är som sagt alltid inne! 

  //Samsung//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che