Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Take Pride in Your hair!

(I samarbete med WELLA PROFESSIONALS)

www.wella.se/pride


Att sticka ut, att vara en som skiljer sig från mängden, det kräver mod. 

Hur modig är du? 

Alla har en relation till sitt hår. Min relation började redan när jag var liten och insåg att mitt hår inte var som alla andras. Mitt tjocka brun/svarta hår var liksom alltid ngn som skulle känna på eller kommentera. I tonåren var det såklart extra känsligt. Jag hatade mina lockar och ville verkligen bara ha rakt, fint hår. Inte som en hjälm som var tvunget att klippas var tredje vecka. Idag är jag förbannat stolt och glad över mitt hår. Mina lockar är en källa till glädje och jag älskar det långa, raka hårt jag ibland tvingar min frisör att fixa inför ngn fest eller liknande. Jag gillar att ha hår, att kunna leka med olika looks och det föränderliga i att jag kan ha det kort, långt, färgat eller bara helt naturligt. 


Jag har givetvis gått igenom alla faser av brännmärken i pannan av plattänger som förbrukades på löpande band i det Berglindska hemmet. Värmeskydd och andra nymodigheter var det inte tal om. Jag tvättade håret med i bäst fall dubbeldusch och körde med glad fingrar ned en halv burk ”dax-vax” i håret. En produkt som borde användas till bilar istället. 

Mamma klagade såklar högljut på fettfläckarna på handdukarna. 

Jag ville ju bara ha ett hår som alla andra. Få var som alla andra. Om så bara för en dag. Att ha en bra frisör är a & o. Att få hitta hem till en person där jag kan lägga mina lockar bokstavligt talat i hens händer utan att känna mig orolig är fantastiskt. 

Det är därför mina relationer varit långvariga och alltid kärleksfulla till mina frisörer. 
I mitt yrke som stylist träffar jag dagligdags frisörer och hårstylister. Människor som faktiskt handgripligen kan hjälpa oss att sticka ut och hitta våra riktiga inre jag. 

Jag ser deras fantastiska förmågor och vi arbetar sida vid sida för att få det bästa resultatet för en artistplåtning, tv-produktion eller catwalk. Låt ngn av dessa proffs hjälpa dig! 

Ta chansen att hitta din stil! 

1m2:


På 1m2 erbjuder Wella gratis styling! Var och när?

Den 19-21 juni, kl 10-18 på Birger Jarlsgatan 17B

Här kan du BOKA!

WELLA PROFESSIONALS är i år stolt partner till Stockholm Pride 2017! Något jag tycker är förbannat fint och bra. Stockholm Pride brukar vara en folkfest och ett event utan dess lika. En viktigt mötesplats för många människor. Ibland kanske en dörr som öppnas till att våga komma ut. 


Du kan nu vinna biljetter till Stockholm Pride. Du tävlar genom att på #instagram lägg upp en bild, berätta din egen hårhistoria och tagga #takeprideinyourhair 

Tävla och ha en helt fantastisk upplevelse! Här tävlar du: 

http://bit.ly/instagram-tavla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!