Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Pure Glow Treatment hos Akademikliniken

(I samarbete med Akademikliniken) 

Jag ramlar in hos hudterapeut Elin på Akademiklinikens ”Walk in salong” på centralt belagda Kungsgatan i Stockholm. Dagen till ära har jag förberett mig genom att kombinera nytta med nöje och tar en löptur till salongen. Väl på britsen ska vi gå igenom vad som hänt sedan resan. Både Elin och jag ser tydliga resultat. Jag har blivit lite solbränd men huden känns mer elastisk, fyllig och har fått en helt annan typ av elasticitet och glow. För att nu behålla lyster, fasthet och spänst ska jag prova en Pure Glow Treatment


Elin kommer med 12 små nålar som sitter i en tandborstliknande apparat (derma-pen) gå försiktigt över hela ansiktet och skapa små, små mikrokanaler som oljan Elin först applicerar kan tränga ned igenom. Detta skapar en liten skada i huden vilket gör att huden snabbare börjar reproducera nya celler och kickar igång kollagenet. Nålarna går från 0,5 mm djupt i pannan till näsan 0,25 och 0,75mm på kinderna. Sjukt bra att man kan ställa in nåldjup efter hundområde. 

Behandlingen börjar med rengöring av huden. Därefter läggs en AHA-peeling (glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra) Detta får ligga på huden ett tag innan den masseras och tas bort. 

Efter att peelingen är klar blev huden spritad för att få bort allt naturligt fett. 
Nu var det dags för första omgången Pure Glow Oil. Läpparna fick Pure Lip Intense och ögonen både Glow Oil och Pure Effect Eyes.
Det känns. Jag trodde nog att det skulle kännas mindre men pannan är en riktig killer. Resten av ansiktet känns knappt utan är mer massage och pirr. 

”Men ska man bli fin”….

Behandlingen går snabbt och jag är lite rosig på kinderna. Jag får inte tvätta ansiktet på ett dygn utan ska använda Pure oil och den sköna Recovery Cream. 
Dagen efter är rodnaden helt borta och jag ser faktiskt löjligt fräsch ut. 


Vad väntar du på? 

//Akademikliniken// 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che