Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Herrmiddag med Akademikliniken på restaurang Bardot. 


(NIKLAS BERGLIND I SAMARBETE MED AKADEMIKLINIKEN) 


HERRMIDDAG PÅ BARDOT

Som uppföljning på mitt samarbete med Akademikliniken vill jag få andra män att faktiskt se och förstå skillnaden på att verkligen använda bra hudvårdsprodukter och att få en vettig och specialanpassad hudvårdsrutin som funkar i vardagen. Jag vill även ge möjligheten till mina vänner att ställa frågor som man verkligen vill ha svar på till dessa hudexperter. Behövs verkligen en massa produkter för att hålla huden i skick och ger det synliga resultat? Vad är vanligt att göra när det kommer till kirurgiska ingrepp och vad menas med fillers eller botox?

 

Vi bestämde oss för att ha en klassisk herrmiddag på härliga Bardot på Ingmar Bergmans gata i centrala Stockholm. Akademiklinikens plastikkirurg Angelica Hagelberg och hudläkare Christoph Martschin fanns på plats för att få berätta om hud och behandlingar på att avspänt och skönt sätt. Jag delade med mig av mina upplevelser och det resultat jag har känt efter att ha testat både produkter och behandling. Kvällen gick fort som det alltid gör när man har riktigt trevligt. Maten var dessutom helt fantastisk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!