Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Blå måndag med blåkonst från ACNE & blå toner från Lexington company.

Måndagar är ofta blå. Jag vet inte varför det. Blir så. Ofta vill jag ha ngt funktionellt och snygg dö måndagarna tenderar till att var riktiga arbetspass med mkt lyfta, bära och fixa. Idag kör jag nya modellen River från ACNE’s nya uppdaterade linje blåkonst. 3 nya modeller för dam och herr. Denna har en smalare passform med kortare ben och normalhög midja. Helt klart nya favoriter! 

Doften jag bär idag heter Deepest blue och doftar citron, ingefära och bergamott med mellannoter av mint, svartpeppar och viol samt basnoter som tonka böna och cederträ. En fint balanserad doft som är perfekt på jobbet en vanlig måndag. Doftar fräscht, sportigt, sol och strand. Så där som man vill dofta när man kommer i slitna jeans och vit skjorta med blött hår efter träningen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!