Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Niklas provar Akademikliniken

 
(I samarbete med Akademikliniken)

För nära år sedan fick jag upp ögonen ordentligt för hudvård. Sent ska syndaren vakna. Jag har alltid haft oförskämt bra hud. Ingen idé att ljuga om det. När andra i tonåren besvärades av finnar och andra hudproblem i ansiktet och missbrukade clerasil undrade jag stilla vad de pratade om. Jag hade kanske 4 finnar sammanlagt under mina mina tonår. Dock får jag tillstå att de var rejäla finnar som givetvis dök upp vid skolfoto och liknande tillfällen. Tvål i ansiktet, jag rakade mig mothårs och jag använde lotion från någon billig kedja över hela kroppen (inklusive ansiktet) om det ens fanns i träningsväskan. 

Allt gott har ett slut. För några år sedan fick jag efter en rejält stressig tid eksem på händer och smalben, min hud var förändrad och ansatt av stress och dåliga hudvanor. 

Sena nätter vid teatern, scensmink och väldigt mycket tvättande och ett begynnande åldrande hade satt sina tydliga spår. Jag vaknade upp och insåg att det var hög tid att ta tag i min hudproblematik. 

Jag har under våren provat en specialanpassad serie från Akademikliniken. 

1.Rengöring, Cure Extra Care Cleanser

2.Toner, Pure Berry Toner Mist 

3.Ögoncreme, Pure Effect Eyes. Slätar ut och återfuktar. Kanske det bästa som hänt. 

4. C-vitaminolja, Pure Glow Oil. Ger skimmer, c-vitaminberikar, pigmentutjämnande. 

5. Dagcreme, Pure Antioxidant créme 

6. Nattcreme, Cure recovery créme 

Till detta har jag även använt Triple peel 1-2 ggr i veckan som verkligen fått jobba med ett så sällan trött ansikte. 

En rolig detalj är att jag var väldigt skeptisk till fuktsprayen som kändes lite fånig och lite otymplig att släpa runt på. Efter 3 dagar var jag helt fast. Den är perfekt att ha i väskan och ger ansiktet en svalkande, snygg fräschör på nolltid. Grymt bra att ha vis datorn eller efter gymmet, innan aw’n eller bara som återfuktare när du känner dig trött och lite glåmig. 

Jag visste att min hud skulle må riktigt bra av solsemester i Thailand och det var verkligen en fantastisk boost att få sol och värme men givetvis använde jag ett ordentligt solskydd i form av Akademiklinikens egna Maximal sense, SPF 50. 
Jag ser verkligen en stor skillnad på 4 veckors behandling. Mina linjer är tunnare och har på vissa ställen (under ögonen) helt försvunnit. Min hy har fått spänst och en jämnare ton men framförallt en helt ny lyster. Jag ser piggare och fräschare ut och känner igen mig igen i spegeln igen. En förbannat skön känsla måste jag tillstå.

Nu i veckan ska jag göra en ”Pure Glow Treatment” behandling hos min hudterapeut Elin på Akademikliniken på Stureplan. Efter det får vi se hur min hud mår. Jag vill ju förlänga känslan av sol och sommar tills det börjar bli varmt här hemma. 

Akademikliniken

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!