Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Ica klassikern-”Motivation”. 


Nu har det varit extremt mycket under en längre period. Klänningar, detaljer, be-håar, spanx, sy axelvaddar, hämta smycken, styra bud och samkoordonera fittings och hårstylister.  Det ingår ganska många olika element och situationer i en stylist vardag.

Jag har haft en extremt händelserik höst och det är knappast läge att sluta gasa ännu. Nobelsämdningen är nu över och det känns på många sätt som att gå i mål. Jag har dock ett gäng uppdrag kvar att styra upp innan bilen ska packas och julledigheten kan börja.


Mitt allt det som kallas livet ska träningen in. Träningen ja, ett ganska passande ord egentligen. Träna, att träna på saker. Min träning har som många andras gått upp och ned under hösten. Att hoppa på ICA-klassikern var ett sätt för mig att motivera mig till en bättre träningsform. En starkare kropp som skulle palla att löpa även i svårare terräng och framförallt i kyla. I går kom jag hem från Göteborg och var stel efter tågresan. Det var kallt ute och jag kände mest för att lägga mig i soffan med glögg och en god bok. Det är då motivationen måste kicka in. Min personliga pepp är att se resultat på kroppen men också att ha schyssta kläder och hjälpmedel i mörkret. Jag gillar min pannlampa, min reflexjacka och mina lite större hörlurar. Det är roligare att sporta med bra utrustning. Jag vågar mer och känner mig mer förberedd. Igår ramlade jag ordentligt men det var bara att kötta vidare. Skam den som ger sig.

Det var så fruktansvärt kallt men jag och Michaela köttade på! Haha 


Min andra stora motivation var att träffa ICAS´s löpcoach Mikaela. Vilken ögonöppnare och hjälp! Smarta, enkla tips som ger effekt direkt. Övningar som ger resultat och som garanterat får upp pulsen direkt. Jag träffade Mikaela en kall dag på Gärdet´s utegym. Där pratade vi om hur jag skulle förbättra min träning under hösten och få mig att orka hela vägen i mål. Att kunna springa in med gått samvete i mål utan att känna och fortfarande vara motiverad.

Spana in klippet och sno alla bra tips!

https://youtu.be/NpUBKbQFE78

Mellanmål! Wooho! 


En smart sak som dietisten Christina gav mig var att käka mellanmål.
Jag har aldrig gjort det tidigare och jag känner stor skillnad. Perfekt att dra i sig innan träning. ”Tanka bilen” som Christina sa! Smarta och goda mellanmål hittar ni här:

www.ica.se/halsa/mat-dryck/

Om ni missat mitt och Ica dietisten Christinas snack hittar Ni det HÄR

Se nu till att orka kämpa på i decembermörkret. Unna er lussebullar och glögg men orka häng på nu de sista veckorna innan målgång!

Fin Lördag! 

Niklas

— 

Niklas Berglind
Stylist
Moderedaktör Tidningen QX
Hannasroom.com
Tel:+46 736318993
niklas@hannasroom.com
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!