Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Morris Stockholm ss17


När Morris visar sin vår/sommar -17 är det med en tydlig sportighet och med en mer avslappnad look. Givetvis är man tydlig med sitt dna och går inte för långt bort från sin historia men matchar och blandar på ett ännu mer lekfullt sätt. 


Texturer och färger mixad men det monokroma är fortfarande dominerande i färgpaletten. Grått,blått och sand. Martin Hansson har tagit fram en del av kollektionen och det ser ut som Martins egen still fått stått modell för kollektionen. Avslappnat men citychic. Den snygga bowlingskjortanär en klar favorit. 


Snyggt Martin och Morris! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!