Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Nespresso, the expert. 

En bra dag börjar alltid med en kaffe, en kaffe som väcker minna sinnen och som får dagen att vakna lite mer följsamt och mjukt. En perfekt morgon för en perfektionist. Jag tycker maskinen ska vara snygg och och lättskött, det ska inte vara några konstigheter och meck tidigt på morgonen. i mitt arbete är detaljer allt. Smidigt, enkelt men med resultat som bara ska vara det bästa.
Maskinen är smart. Du vrider enkelt på reglagen och väljer önskad vattenmängd, väljer styrka och tryck på start- knappen. Smidigt, snabbt och enkelt har du din egen variant av kaffe i handen. jag gillar en lungo med 1 cm mjölk. Hur vill du ha ditt?

Design och funktion i perfekt harmoni gör min dag.

Det är mörkt ute, kaffe är flytande solsken..

Se min historia HÄR

(I samarbete mee Nespresso)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!