Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Ica- klassikern, löpning, del 2 Niklas Berglind


Mat och vardagsbestyr är svårt att få ihop ibland. Jag har ett väldigt dynamiskt arbete i den meningen att jag inte är på samma plats många gånger samma vecka. Risken att jag tröttnar på en arbetsplats är skulle jag säga är obefintlig. Ibland önskar jag att jag hade en kontorsplats som jag satt vid hela dagarna, min kaffekopp i skåpet, en kaffekassa, en stökig julfest och klämdagar. I mitt arbete finns det inga sådana dagar, det är olika hela tiden. Det är precis också det jag älskar mest av allt. Att ständigt få vara i rörelse och skapa min dagordning, det är frihet, iallafall flr mig, just nu. Vem vet hur livet ser ut nu eller bara 2 veckor framåt? Just så var det när hela Stockholm på en natt blev inbäddat i 40cm snö. Min träning fick sig en rejäl knäck måste jag, om än motvilligt, erkänna. De ljuvliga, friska löprundorna jag precis kommit igång med under Ica-klassikern blev bra mycket svårare och tyngre med 40 centimeter snö, trafikkaos, oplogade gator och löpvägar. Jag gillar att springa k terräng men detta blev i lite väl hårdaste laget. Idag har snön sakta börjat smälta undan och nu ska jag bege mig ut på min första riktiga löptur på 5 dagar. UPPLADDNING är allt inför ett lopp, eller inför en rejäl löptur. Att fylla bilen med bensin innan man kör känns för de flesta självklart, att springa utan att tanka är precis samma sak. Jag har svårt att få tiden att räcka till och kan i perioder slarva rejält med maten. Jag älskar bra mat, att laga mat MEN speciellt på morgonen vill jag bara ha kaffe Närhaha sticker ut och springer. I helgen blev det mycket god mat och en del vin, nu är det nya tag. 

Jag kände från början nör jag startade min Ica-klassiker att jag ville veta mer om min träning och löpning, få en nystart även gällande kosten. Sagt och gjort, jag träffar ICAs chefsdietist Christina på Gärdets utegym. Det var en riktigt kall och bitande dag. Christina reder ut begreppen och förklarat på ett enkelt och kul sätt hur jag ska tänka kring mat och träning. Se, lyssna och lär! Jag har gjort det! Det finns mer information Ica.se

Klippet ser ni HÄR

Idag har jag inte hunnit käka något mer än några knäckemackor på lunchen så när jag nu kom hem drog jag på lite pasta med olivolja och parmesan. Var inte rädd för fett eller måttligt mer salt, det måste kroppen ha! När det är riktgt kallt ute går det åt mer energi. Jag käkar min pasta och svara på lite mail, skriver detta inlägg och sen ska jag ut och ”kötta”. 

Jag har också tagitvdel av alla smarta recept på Ica.se, perfekt när du måste få lite ny inspiration. Soppor är smart och förbannat gott. Min favorittippade just nu är en härlig buljongvariant med asiatiska smaker och kycklingfrikadeller. Receptet hittar ni Här

Nu ska jag snöra på mig skorna som legat och torkat på elementet. Mer smarta tips kring träning kommer i nästa inlägg! 


Nu är det er tur att snöra på skorna, in och anmäl er och häng på! 

Läs mer om Ica-klassikern 

Lös mer om mig och min löpning 

Lycka till! 

(I samarbete med ICA)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!