Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Gårdssällskapet.se Jag gillar kött men då ska det vara kött som är KRAV-märkt, ekologiskt och närodlat. Snobbigt kan tyckas men jag skulle vilja kalla det att snarare ha respekt för djur, natur och sig själv. Min svärfar hade tidigare kalvuppfödning i det vackra Närke. Glada kalvar som hade ett fantastiskt liv. Självklart ekologiskt och KRAV-märkt. Ska jag äta kött vill jag äta ett kött som varit bra i hela kedjan. Gårdssällskapet ger dig möjlighet att beställa kött med alla dessa egenskaper. Du klickar enkelt i vilka produkter du är  intresserad av och bums så kommer det hem till dörren. I lådan medföljer också recept på alla styckningsdetaljer. Enkelt, smart och urgott. Jag passar på att klicka hem lamm då det är något jag älskar och mer än gärna lagar. Perfekt för kalla höstkvällar. Rikligt med rosmarin, timjan och vitlök. Citron ger en fräschhet och tar udden av det som ibland kan tyckas kännas som kofta. Jag låter köttet ligga i en marinad i kylen i 2 dagar innan jag bryner köttet lätt och sedan låter det gå klart i ugnen. Det doftar magiskt. 

//Gårdssällskapet//

(I samarbete med Gårdssällskapet)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!