Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Reflexkläder på TV4 Nyhetsmorgon 

I morse gästade jag TV4 Nyhetsmorgon och pratade reflexer och mode. Försäkringsbolaget IF har de senaste 3 åren gjort samarbeten med modedesigners för att belysa problemet med att folk inte använder reflexer. Back 2014, Örjan Andersson 2015 och ny Weekday 2016. Ibland för att det är fult. Ja, det finns mycket som är väldigt fult i reflexdjungeln. Det kan vara förbannat bra reflextyg med alla E-märkningar i världen men är det inte funktionellt och snyggt kommer inte folk använda grejerna. En typisk loose-Loose. 76% av befolkningen använder aldrig eller sällan reflexer. Dumt som tusan. Idag har vi tagit till oss att ha på oss reflekterande kläder och reflexer när vi är ute och sportar. Nu är det dags att börja nyttja reflexplaggen till vardags, som en del av ett smartare liv. Weekdays reflexkollektion består av mestadels accessoarer. Väskor, keps, nyckelroller etc. De vida sweatpantsen är grymt fina! Ni köper dem på Weekday eller Weekday.com

Här med kollegan Soraya.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry