Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Le Rouge i Gamla stan

Fredagsmys med tacos och någon talangtävling från helvetet blev det inte. Fördrink på Riche och middag på Le Rouge blev det däremot. De nya ägarna bockholmsgruppen har tagit det bästa från den gamla restaurangen och satsat storstilat på riktigt bra kött. Jag började med en sinnesjukt härlig skogssvampsoppa och fortsatte med en entrecote från Närke. Smaklökarna gick ned i spagat. Vinerna var väl valda av vår servitris som servade oss på ett ypperligt sätt under hela kvällen. Generöst, gott och förbannat trevligt. Efter kvällens begivenheter fortsatte festen i en discotaxi av märket galenskap. 
//lerouge//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!