Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Ica-klassikern, GAME on!

Hej på er! 
Ni har säkert sett och läst att mina inspirerande bloggkollegor Anja och Sara gjort en del av en ICA-klassikern. Simning och cykling är avklarade och nu är det dags för löpdelen som jag ska ta och göra. ICA-klassikern har alla moment som ingår i en svensk klassiker men du gör det på ett helt år istället. Det passar mig bra att få mer tid på mig att genomföra detta delmål och det känns också mycket mer överkomligt. Löpdelen innebär att man genomför 30km på 6 veckor. Vill du vara med behöver du anmäla dig innan den 13 november! Varför ska du göra detta? Träningsglädje är mitt fokus. Att få vara frisk, stark och må bra med min löpning på mitt sätt. Jag tycker löpning är smart, enkelt och för alla! Gå, lunka, spring och må bra! 


Jag vet att det är väldigt många av er som är löpare där ute och som har kommit igång bra under året. Jag gillar verkligen att springa men har inte sprungit så mycket i kyla. Jag tänkte verkligen passa på att utveckla min löpning i kyla och senare även i snö. Jag har införskaffat mig en pannlampa och en reflexjacka som ska göra löpningen mer tillgänglig och mer trafiksäker. Det är ju viktigt att synas när det blir mörkt ute. Att synas och att för sin egen skull se terrängen är av största vikt, speciellt när det börjar bli halt! 


Känner du dig redan nu sugen att hänga på min utmaning är det bara att anmäla dig på http://www.ica.se/halsa/artikel/gor-en-ica-klassiker/ ( Du måste ha ett ICA-kort) En riktigt smart grej är att du kan registrera hur långt du har kommit och få rabatt på bra livsmedel. När du anmäler dig får du 50% på en hel del varor från frukt och grönt.

Jag ska försöka bättra min kost kring träning men även i min stressiga vardag som jag slarvar med rejält med. Jag tycker det känns svårt att ha tiden att förbereda innan och efter ett pass. Jag lagar bra mat men måste bli bättre med min träningskost. Där ska jag ta hjälp av träningcoach Kristina, dietist från ICA. 


Här hittar du bra recept: 
http://www.ica.se/halsa/mat-dryck/
I veckan träffar jag bägge coacher på ett löppass på Gärdet där jag tränar mest. Det ska bli fantastiskt kul att få komma igång. Att få en bättre kost men också att få utveckla löpningen känns urkul! Mer om detta i nästa inlägg.. 
Häng på nu och gå in och anmäl dig! Nu kör vi!
Kan jag, kan du! 
Bra länkar med massa bra info om ICA klassikern, löpning recept: 
Information om ICA Klassikern –http://www.ica.se/halsa/ica-klassikern/
Info om löpning specifikt – http://www.ica.se/halsa/lopning-for-alla/
Hälsosamma recept och inspiration på:
http://www.ica.se/halsa/mat-dryck/  
//Niklas 

(Detta inlägg är i samarbete med Ica)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!