Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Skaldjursfrossa


Jag fick ett sådant där sjukt sug efter ostron, hummer och krabba. De salta smakerna med lit bubblor är som bekant en smaksensation utöver det vanliga. Läckerheterna från havet är nu perfekt att njuta av och vad passar bättre nu när hösten är här. Tänd ljus, korka upp en bra flaska bubbel och gå loss. Jag hade bjudit hem lite vänner på skaldjursbonanza. När jag fastnade i en plåtning med klädpåsar som skulle tillbaka till sina pr-byråer insåg jag att det var läge att ringa Foodora. Hur smart lösning på alla matproblem? För en väldigt billig peng får du maten hemcyklad. In på appen, leta reda på något smaskigt från något glatt ställe och klicka hem. Busenkelt. I mitt fall blev det skaldjur från Stockholms matmarknad. 

Urgott! 

//foodora// //Stockholmsmatmarknad//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!