Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Hej London, hej Claridge’s!


Jag tar morgonflighten från Stockholm och checkar in på anrika Claridge’s. Börjar med en ansiktsbehandling innan dagen startar. Hotellet ligger i hjärtat av London i det lyxiga Mayfair, bara ett stenkast från Bondstreeet. 

Jag är här på jobb, mer om det senare. 

Idag är det premiär för filmen Bridget Jones diary 3 och vem går jag bokstavligt talat rakt in i när jag ska gå till mitt rum? Jo, Renee Zellweger  her self! Ursnygg får jag tillstå. Hon ler och jag skrattar förläget. Den mkt ordningsamma kvinnan från receptionen som ska visa mig upp viskar teatraliskt och jag leker att jag också är en filmstjärna. Skinnjacka och keps får alla att se ut som en stjärna. Här samsas alla under samma tak. Jag känner att jag kommer trivas riktigt bra. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!