Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Världens godaste Kantarellpizza


Hösten är här med allt den har att erbjuda i form av regn, kyla och en och annan kantarelljävel. Vi hade hem vårt kommande resesällskap till LA för planeringsmöte igår. Jag orkade inte lägga 2h i köket utan ville ha något snabblagat och riktigt gott. Pizza! 

Köp färdig pizzabotten (finns massa olika) Ha på rikligt med olja, sakt peppar och finhackad vitlök. Strimla en gul lök och ha underst. Rensa svampen och fördela efter tycke och smak. Jag gillar hyfsat stora bitar. Gå i med ost, Västerbotten blandat med pizzaost. Mer peppar. Tjoff in i ugnen och låt den bli riktigt gyllene. Servera med gräddfil och löjrom eller stenbitsrom. 

Till detta serverade jag ett enklare rött bordsvin. Svinbra en regnig onsdag. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!