Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Världens godaste asiatiska pitabröd


Okej, söndagsmiddag med slottsstek, sås och potatis är fantastiskt men inget jag lagar speciellt ofta. Idag var jag sugen på något fräscht, enkelt och snabblagat efter  en promenad på Djurgården. 

Pitabröd kan du ju fylla med vad som helst. Smart och gott. Vill du äta rätten nyttigare kan du byta pitabrödet mot ett mangoldblad.

Först gör jag en kall sås med gräddfil, honung, lime och vitlök. 

Jag fräser lök, vitlök, chili och kör i färsen. Går i med soja och lite chiliflakes, färsk lime och nyriven ingefära. Drar i 2 matskedar het mangochutney. Låter allt blandas hastigt och smakerna gifta sig. In med bröden i ugnen och duka.

Smaklig spis! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!