Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Love Warriors & Emma Israelsson i en gotländsk idyll.


Jag gillar smycken men har få. Mina käraste varianter använder jag alltid, jämt och mycket. Jag har några olika klockor, mina vigselringar från Efva Attling och några olika armband jag växlar mellan. En ensam ring pryder högerhanden. Den är en talisman som skänker styrka. En ny bekantskap är armbanden från Love Warriors som jag hittade hos min vännina Katarina som äger och driver den magiska butiken Rolf & Friends på Birkagatan i Stockholm. I sommar har Katarina packat lastbilen och kör sommarbutik i Rute på Gotland. Affären är belägen precis bredvid det kända stenugnsbageriet i en vacker lada. Rute är en väldigt vacker byggd och det är väl inte för inte Schulmansystrarna hittat hit. Titta in och njut av alla skatter i  butiken, fika och njut. 

Bageriet är ett populärt resmål som har både trevlig personal och goda bakverk. 

Katarina i mitten med vännerna från Fotografiska Magnus & Catri. 
//rolf&friends// 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!