Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Varbergs stadshotell & Asian spa

Efter ett fantastiskt dygn i vackra Skanör/Falsterbo lämnar vi hästarna för denna gång och styr kosan mot den härliga sommarstaden Varberg. Min väninna Maria arbetade tidigare vid Nilsson group och Scorette så här har jag varit i jobb och för väldigt mycket stök och fest. 


Detta dygnet ska dock präglas av stillhet och vila. Vi checkar in och mäts av en fantastisk gullig tjej i repan som med van hand lotsar oss genom alla moment. Hon ser till att vi har rött vin i glasen och vi fortsätter mot boutiqrummet. Vårt rum är stort och spännande inrett i vinrött och guld. En svår kombination men har inredaren lyckats skapa fler rum i rummet och den lyxiga duschen blir en klar favorit. 


Vi käkar gott i baren och gör tidig kväll. Risotton med kyckling är riktigt bra för att vara barmeny. 


Klockan klämtar och det är dags för frukost. Det är trevligt när servisen gör omelette a la minute. 

Efter detta är det dags att slänga på yukatan och besöka Asian spa. Vi får en grundlig genomgång av personalen och börjar vår vistelse med en japansk tvagning. Det är verkligen rofyllt att sitta på en pall och låta huden få sig en rejäl genomgång med skrubb och tvättlapp. Vi har lite otur och hamnar i spa’t under barntillåten tid. En plats där lugn och tid för stillhet ska råda är en plats som blir rätt märklig när barnen tror det är ett nöjesbad. 


Vi gömmer oss istället i de varma bassängerna med vidunderlig utsikt. Fantastiskt. Missa inte heller mörkrummet med stjärnhimmel och varm vattensäng. Asian spa är en liten pärla. 

Vi checkar ut nöjda och fortsätter vår resa genom ett Sverige fyllt av crocs och mjukglass. 

//Varbergsstadshotell//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!