Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Balkonglivet på Gärdet

Sliten morgonrock och en kopp flytande solsken 


Kaffet puttrar och sprider sin ljuvliga, aromatiska doft genom lägenheten. Jag smyger upp, drar på mig min slitna men ack så sköna morgonrock och tassar ut på balkongen. I handen favoritmuggen till brädden fylld med flytande solsken, kaffe. Idag är det en av de där magiska sommardagarna som vi längtat efter en hel kall vinter och således lika lång, kall vår. Jag nickar mot granntanten mitt över som suttit ute sedan tidningsbudet kom i morse. Vi har en tyst överenskommelse att bara nicka åt varandra. Vi njuter av stillheten och lugnet innan staden sakta vaknar. En ensam joggare drar förbi, det ser riktigt tungt ut. Vi, jag och tanten, ler åt varandra och tar en varsin bulle till. Växterna vi handlade hos Victoria på Zetas har börjat spira och sprider sin grönska över hela balkongen. Den vita stäppsalvian är nog min favorit. Tålig och väldigt vacker. Fikonen kommer på det lilla övervintrade trädet i år igen. En stor liten lycka. Tänk vad växter kan sprida ro och ren lycka. Är det åldern månne? Att se något växa upp, vårda, vattna, det är kärlek. Att få ha balkong är verkligen sommatt få ha ett extra rum. Vi har inrett med små rottingmöbler vi köpt second hand.En skvätt rosé och lite jazz mår växterna tydligen bra av. Ikväll är det Allsångs premiär. Det ska bli riktigt kul. Middag med goda vänner och förhoppningsvis ska Sanna göra succé på Sollidens scen. Nu, mer kaffe. 

//zetas// 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!