Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Bryan Adams på Fotografiska


Bryan Adams är sångaren med de storslagna balladerna som på 1990-talet fullkomligen ägde hela den kommersiella musikscenen. Svulstigt och smörigt. Alla som var med när det begav sig dansade och sjöng med till låtar som ”summer of -69, I do It for You”. Under senare år har musikanten Adams utvecklats till en spännande fotograf. Stilistiska bilder på kändisar i snygga miljöer, skruvade och snygga men inte så speciella. När Adams porträtterade unga krigsveteraner från kriget i Afghanistan och Irak blev det riktigt intressant. Naket, hjärtskärande, men med stolthet och hopp. Bilderna hänger vackert och utställningen känns riktigt spännande. En riktigt bra bredd och noga utvalt. Utställningen öppnades igår med efterföljande sommarfest. Röda mattan var fullsmetad och uttrycket ”alla var där” är en korrekt beskrivning. 

Du ser utställningen på Fotografiska i Stockholm fram till den 25 september. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!