Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Avklippta jeans 

Idag är det svensk sommar, kallt & varmt om vart annat. Alltså, ingen jacka men en lång värmande sjal. I detta fallet har jag hittat en schysst variant i camo hos Twist & Tango. Modeuniformen svart på och mina nyfyndade jeans från Tiger är svartare än natten. Jag gillar den avklippt trenden som jag förespråkat i flera år. Klipp, klipp. Senast jag gick loss var på vänners lantställe i helgen. Vart ska man få klippa? För kort är inte heller trevligt. Ha fotknölen som riktmärke. Precis ovanför ska byxan sluta. Märk väl att du måste tvätta jeansen innan du klipper så de inte krymper och blir till en piratbyxa. Det är allt annat än ok! 


Lycka till! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!