Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Rodebjer på Norrmalmstorg 

Jag var förbi den mycket snygga butiken modemärket Rodebjer precis slagit upp portarna till på den trevliga adressen på Norrmalmstorg. Butiken andas internationell lyx och det tar ett tag att vänja sig vid hängen och ordningen i butiken. Det är inte helt självklart. Du får ge det lite tid och kanske be om hjälp. Jag hittade efter en stund dessa godbitar som hängde där och läskades. Skinn, utsvängt och med kortare siluette. Inte för alla men fint till t-shirt eller svart polo.

//rodebjer//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!