Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

En smygtitt hemma hos Niklas Berglind 

Solen smeker Stockholm medhårs och kanske är detta en försök till flört från förra sommarens kalla och kyliga start. Hur som, det är underbart. Balkongen är äntligen pimpad med växter från Zetas trädgårdar och jag plockar in gräs, kvistar och grenar som bildar fina stilleben. Well, nu är det faktiskt inte mest jag utan min andra halva som inreder hemma hos oss. Att inreda årstidsbaserat är ett smart knep att få hemmet att kännas fräscht, nytt och uppdaterat. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!