Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Zetas trädgårdar 


Victoria Skoglund har med varsam hand, tålamod och envishet skapat en helt egen oas strax söder om Stockholm. Zetas trädgårdar. En helt magisk oas där alla sinnen blir uppfyllda och pånyttfödda. Det är lördag och gassande sol. Vi är på jakt efter balkongväxter. Växter som tål skugga, regn och en och annan skvätt rosé. Vi tar en vagn och börjar vandringen bland den prunkande oasen. 

Jag tänker stilla att man måste bli en bättre människa av att jobba med växter. Tid för reflektion och eftertanke. Se saker födas och med sol, kunskap och hängivenhet se det vackra utvecklas. Vi vandrar i lummiga allér och bland alla vackra plantor hittar vi nya favoriter. Åk hit och fika, inspireras och bli omhändertagen av den trevliga och kunniga personalen. 

//zetas//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!