Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Riche en vanlig fredag 

   
    
 Helt plötsligt stod väninnorna Ann och Malin och skålade glatt på Sturehof. Jag möter upp efter lång inspelningsdag och  givetvis bar det sedan vidare till det alltid så glada Riche. Anders var på sitt allra bästa humör och Pernilla styrde ett magiskt bord. Mattias är kanske en av Stockholms vassaste servitörer och lotsade oss med varsam men bestämd hand genom middagen. Ostron till förrätt och biff Rydberg till varmrätt. Förbannat gott! Förbannat bra fredag. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!