Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Söndag och bönpasta

Helgen spenderades på bästa sätt med vin, middagar och lata stunder. (Mellan allt jobb)  Gårdagens middag med vänner på Kungsholmen var fint för själen. Just nu är det galet mycket jobb med Esc, inför Esc och en stundande resa till Kapstaden! Mitt i all hets hann jag iaf se en grym teater föreställning på Fotografiska och laga köttfärssås idag efter promenad i solen. (Mer om föreställningen i morgon) 

Min köttfärssås innehåller alltid färska tomater, massor av basilika, rött vin, vitlök, gul lök och blandfärs. Oxfond piggar upp smakerna och ger en rikare, mer komplex smak. Den går på spisen några timmar på ganska låg värme. De härliga, rena smakerna och dofterna är ljuvlig hela vägen ut i trapphuset. Idag blev det grön bönpasta som tillbehör. Lite speciell smak men ett bra alternativ. Jag tycker just bönpasta är ganska mastig men ett bra, fräscht alternativt till vanlig pasta. 

De fina underlägen kommer från kollegan Andrea

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!