Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

SöndagsBrunch på lyxiga hotell Skeppsholmen

 
    
       

Efter sjöslaget på Krägga herrgård bestämde vi oss hastigt och lustigt att prova hotell Skeppsholmens nya brunch. Jag gillar verkligen koncepten brunch men är sällan imponerad. Dåliga bufféer, vattniga omeletter och taskiga våfflor gör ingen glad. 

   
 På Skeppsholmen har kockarna gått all in och serverar brunch vid bordet. Du beställer in ett gäng smårätter och delar det du vill ha. (Stora  portioner) Jag är ingen sockerälskare men jag föll pladask för den helt sinnesjukt goda polkagrisshaken. Servisen är hjärtlig, personlig och snabb. Lika snabbt som saker kommer till bordet, lika diskret dukas det av och vi mumsar på magiska kycklingvingar, galet bra bookmakertoast och spännande joser. Självklart går det att beställa bubbel eller ngt annat läskande. Miljön inbjuder till lång sittning så ha inte bråttom. När desserten kommer in är jag redan mätt men mumsar glatt den magiska banankakan. 

   
   
Skeppsholmen är ett levande hotell med vackra miljöer i en spännande mix av gammalt och nytt. Ni hittar mig här fler söndagar i vår. 

//hotellskeppsholmen// 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!