Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Dags för Nordstans egen modevecka!

  
 Äntligen! Våren börjar äntligen få ett rejält nackgrepp om vintern och vi ser att att det blir ljusare och varmare ute. Rosét är lagt på kylning och påsken ska spenderas i skärgården. 

  
Jag har i vanlig ordning plockat fram min gamla skinnjacka som jag vårdar ömt. De funkar till allt. Den 31 mars är det dags att styra kosan mot Göteborg och Nordstans modevecka. Göteborg är onekligen skinnjackans högborg och jag känner med stor kärlek fram emot ett återbesök i staden som var min hemstad i 4 år. Det är alltid ett väldigt glatt återseende. Under modeveckan som startar den 29 mars och håller på till den 3 april kan du möta designers, se modevisningar, träffa modellagenturer och låta dig inspireras av olika modepersonligheter. Vem har bäst stil i Göteborg? 

Detta ska jag och min kära kollega Fanny Ekstrand ta reda på. Vi gör ett kul samarbete med Nordstan i Göteborg. 

Du tävlar på #instagram med #gbgbästklädda! Prissumman är 2000kr att handla vårnytt för. 

    
Vi pratar vårtrender och stil i Nordstan den 31/3 kl.17.00, kom förbi och spana in våra modemåsten. 
Tävlingen hittar ni här: 

www.nordstan.se/modeveckan 

Vi ses! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!