Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Söndag på Gärdet

   
Gina i klänning från Fadi el Kohry, William i kostym från Nikolaj d’etoiles och näsduk/fluga frpn John Henric

 
Jag är helt slut. Tom. Melodifestivalen 2016 är nu slut. Galna veckor av stylande. Fantastiskt roligt och fantastiskt galet. Igår stylade jag programledarna Gina & William, Andreas Johnsson, Boris René, Måns Zelmerlöw och David Lindgren. 

Nu ska jag laga köttfärssås med massa vitlök och rött vin. Tända ljus och krypa upp i soffan. I morgon är det Nyhetsmorgon 06.45. 

Fin söndag! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Niklas! Sån tur jag plötsligt har. Jag har nu sedan Melodifestivalen sändes försökt få reda på något om Ginas klänning, förgäves. Här fick jag alltså ett namn? Vet du något övrigt om klänningen (hur den är gjord tex) eller vem jag vågar fråga om den? Som skulle bry sig om att svara.

    Mmatilda 2016-04-05 19:17:03 http://virkstaden.blogspot.se/
    Svara
Niklas Berglinds webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!