Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Sneakers till kostym? 

   
    
 
Jag får många frågor om just skor till kostym. Vad är ok och hur tolkar jag klädkoder? Jag och min kära TV4 kollega folklivsexpert Magdalena Ribbing kommer från vitt skilda bakgrunder men är ofta rörande eniga i de flesta fall vad det gäller klädkoder. Jag är ibland mer konservativ vilket kan tyckas märkligt. När man kan sina klädkoder kan man också leka med dem. Det är som grammatiken i ett språk. Jag ska klä en känd artist till ELLE-galan på fredag. Det blir sneakers, kostym och t-shirt med svart sjal. Enkelt, snyggt och inte för uppstyrt då artisten i fråga normalt sett inte har kostym. Att vara uppklädd betyder inte utklädd. ELLE- galan är alltid speciell. 

Jag vill vara extremt klassiskt klädd eller verkligen sticka ut. Jag är stylist och kan klä mig, det förväntas av mig och är mitt jobb. Att stå på röda mattan och posera naturligt är svårt. Om du du känner dig utklädd blir du ett spektakel. Är du trygg blir du snygg! 

Artisten i fråga kommer vara ursnygg i sin enkla men stilrena klädsel. Var inte rädd att klä upp och ned en kostym. Se till att kostymen har perfekt passform så är Du hemma. Passform löser du hos skräddaren för några hundralappar. Hellre en kostym från kedjorna som sitter perfekt än en dyr rackare med usel passform.

//jimrickey//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!