Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Sneakers till kostym? 

   
    
 
Jag får många frågor om just skor till kostym. Vad är ok och hur tolkar jag klädkoder? Jag och min kära TV4 kollega folklivsexpert Magdalena Ribbing kommer från vitt skilda bakgrunder men är ofta rörande eniga i de flesta fall vad det gäller klädkoder. Jag är ibland mer konservativ vilket kan tyckas märkligt. När man kan sina klädkoder kan man också leka med dem. Det är som grammatiken i ett språk. Jag ska klä en känd artist till ELLE-galan på fredag. Det blir sneakers, kostym och t-shirt med svart sjal. Enkelt, snyggt och inte för uppstyrt då artisten i fråga normalt sett inte har kostym. Att vara uppklädd betyder inte utklädd. ELLE- galan är alltid speciell. 

Jag vill vara extremt klassiskt klädd eller verkligen sticka ut. Jag är stylist och kan klä mig, det förväntas av mig och är mitt jobb. Att stå på röda mattan och posera naturligt är svårt. Om du du känner dig utklädd blir du ett spektakel. Är du trygg blir du snygg! 

Artisten i fråga kommer vara ursnygg i sin enkla men stilrena klädsel. Var inte rädd att klä upp och ned en kostym. Se till att kostymen har perfekt passform så är Du hemma. Passform löser du hos skräddaren för några hundralappar. Hellre en kostym från kedjorna som sitter perfekt än en dyr rackare med usel passform.

//jimrickey//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Man

  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind