Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Äggkoppar från Swedish Grace 

   
 Jag fick delar från servisen Swedish Grace redan när jag tog studenten. Min kära mor tyckte det var bra att ha med sig lite finare porslin blandat med mitt val som var IKEA’s start-kitt.  Idag är jag väldigt glad för mammas då ganska tråkiga present. Jag har olika delarna grönt och vitt som jag blandar efter humör, mat  och dukning. Nu lanseras nya äggkoppar i samma stil som tidigare servis. Servisen blev en stor succé när den lanserades 1932. Designer Louise Adelborg skapade en servis för alla tillfällen och för både slott och koja. Färgerna kommer i snö, is, sten och äng. 

Pris: 99kr 

//Rörstrand//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!