Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Äggkoppar från Swedish Grace 

   
 Jag fick delar från servisen Swedish Grace redan när jag tog studenten. Min kära mor tyckte det var bra att ha med sig lite finare porslin blandat med mitt val som var IKEA’s start-kitt.  Idag är jag väldigt glad för mammas då ganska tråkiga present. Jag har olika delarna grönt och vitt som jag blandar efter humör, mat  och dukning. Nu lanseras nya äggkoppar i samma stil som tidigare servis. Servisen blev en stor succé när den lanserades 1932. Designer Louise Adelborg skapade en servis för alla tillfällen och för både slott och koja. Färgerna kommer i snö, is, sten och äng. 

Pris: 99kr 

//Rörstrand//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che