Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

ACE hotel i Shoreditch, London

  

   
    
  Snyggt badrum med smarta lösningar 

  

Jag älskar de små detaljerna som inte är slumpen. Gillar du ngt kan du köpa det. Bara en sån sak. Muggarna följer med mig hem. Blir perfekta på balkongen i sommar. 

 
Sparsmakad matsal med fantastisk frukost 
Jag åkte till London i torsdags för att besöka ASOS och även bevaka Tigers visning av Aw 16. Hotellet är viktigt för mig. Det är viktigt att bo bra. Att bo på ett sunkigt vandrarhem har sin charm när man back-packar. Kanske är man också då i Asien och under varma förhållanden där flip-flops och badkläder är uniformen för resan. Detta var så inte fallet denna resa. Att arbeta och resa kräver uppkoppling, bra kaffe och gärna en inspirerande miljö. Du vet att du kommer tillbringa en del tid på hotellet för arbete. Jag blev inbokad på ACE hotel beläget i hippa, trendiga Shoreditch. Det är lite off om du är sugen på att vara nära det centrala London med turiststråken och parkerna men om du vill se något annat tycker jag verkligen du ska prova Shoreditch. Jag älskar bra design och ACE gör mig inte besviken. Industri möter det sparsamt asiatiska och resultatet blir en schysst mix av plotter och rena ytor. Designmöbler, det känns ungt & trendigt. Rummet är modernt med matplats, soffa och stor generös säng. Wi-fi finns i alla ytor. Hotellet frekventeras av människor som bor eller bara sitter och har frilanskontor. Jag chansar på reklamare, journalister, stylister och allmänt mediafolk. 

  
 Jag hamnar i samtal med modejournalisten Christie som dagligen dricker kaffe och jobbar ett par timmar vid något ledigt bord. ”Alla här är i samma bransch, vi byter tips, jobbar ihop och får kollegor utan att sitta fast på ett vanligt kontor. Intryck från turister och läget i det nya, hippare, trendigare London ger en känsla av samtid och framtid. ” 

Du finner kafé, bar, restaurang och nattklubb i källaren. Det är folk i rörelse dygnet runt. Servicen är fantastisk och jag dricker min kaffe med ett leende i en soffa i det stora allrummet bredvid receptionen.  

    
 Badkaret ska definitivt nyttjas och jag tänker stilla när jag lite likt en säl glider ned i skummet att det inte är sista gången jag besöker ACE. 

  

//Acehotel//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!