Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

London calling

  
I taxin på väg mot Arlanda. Alltid lite resfeber. Älskar Den känslan. Pirret, suget, lockelsen. Det är ngt speciellt med att lämna hemmet för något annat. Om sp bara för 3 snabba dagar. En obligatorisk kaffe på Joe and the juice. Spana folk och bara njuta av att vara på en flygplats. Det har alltid fascinerat mig att se människor på resande fot. Hitta på små historier om vart de ska, med vem och vilka de är. Så här sitter jag nu med förväntningar och pirr och ska väl gå till boarding snart. London Calling. 

  
Bild 2 lånade jag från Vitaestilo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!