Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Träningsupplägg 2016

Ja ha, då var det nya året här och alla klassiska nyårslöften kommer som ett brev på posten. Jag ska träna smartare inte nödvändigtvis mer. Smartare, roligare och kanske lite mer varierat. Mer löpning, mer utegym men också mer yoga och funktionell träning. Dans blir det absolut men mer som en bonus och mindre som ren träningsform. Spännande blir det hur som helst. Klädernq gör skillnad. Jag känner mig mer taggad i fräscha och schyssta/funktionell kläder. Nya skor till löpningen och kanske är det dags att satsa på lite nya basplagg. Jag ska ge mig ut och kika lite i rea-djungeln och se om jag kan göra några fynd. 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!