Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Klänningar till melodifestivalen 2016 

Klänningar, klänningar och åter klänningar. Jag sitter och letar febrilt efter inspiration till snygga outfits till Sveriges största tv-produktion, Melodifestivalen 2016. Det är inget lätt jobb. Det ska matchas och varje klänning kommer synas i sömmarna av en tuff jury. Tv-publiken. Givetvis vill jag att alla programledarna ska vara så fina de bara kan. Inget får lämnas åt slumpen. Det kommer bli svenskt och internationellt. Enkelt och överdådigt. En mix av sött och salt. Nu gäller det att hitta rätt designer till rätt person. Inget är bestämt ännu och många designer ska tillfrågas. Ett fantastiskt kul uppdrag. Jag känner mig Tacksam och förbannat ödmjuk inför detta. 

Lars Wallin

   

   

Ida lanto 

   
 
Naeem Khan    
    
    

DVF 

   
 
H&M concious

   

  

  

  

 

Ida Sjöstedt 

   

    
   
Zuhair Murad 

   
    
    
   
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!