Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Söndag i skärgården

Jag älskar nyår och mellandagarna innan. Det är mer rofyllt, mindre krav och ett lugnare tempo än julens hektiska galenskap. Missförstå mig rätt, jag gillar verkligen delen med att få träffa familj, äta gott och umgås men det är också alltid jobb rakt in i kaklet dagarna innan. På julen är jag oftast helt slut och är inget vidare sällskap. Tur att jag har en familj som kan ta det, vet det och bara låter mig varva med i min takt. Jag brukar landa mentalt någonstans innan nyår och i år var det mycket jobb även inför nyår med radio och dubbla tv-sändningar. 

  
Nyåret spenderades ute i skärgården med man och bästa vänner. Tack Magnus & Fredrik! 

Att få tassa ut med kaffekoppen, se nyfallen snö, andas in frisk luft och sedan krypa tillbaka i sängen är min bästa form av att ladda batterierna. Magi! 

  
Nu blir det Beck, ”Gunvald” och en stor skål popcorn. 

  
Gott nytt år! 

//cmore// //Lexington//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che