Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Supershowen på SVT

   
 Söndag. 4 advent och jag ger mig av till NK för att slåss med 4 miljarder människor. Väl uppe på plan 1 och den suveräna butiken Phase Eight lättar trycket av människor och där möter jag urhärliga Ylva Hällen. Ylva är en SVT-programledare med många års erfarenhet av tv och musik. Just nu aktuell i supershowen. I morgon är det säsongsfinal och det gäller att sticka ut och vara sjukt snygg. Ylva är ordförande för juryn som röstar framnästa  superstjärna. Idag hittar vi ett galet fint palettfodral som garanterat blir succé i morgon kväll. 

Blå toner i paljetterna.  Dessa blå örhängen från begåvade Caroline Svedbom blir perfekt till. 

  
Fin 4 advent! 

Jackan från Jofama 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!