Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Julen kom tidigt. Hej Bottega Veneta! 

  
Jag har tittat efter en vintageportfölj i evigheter. En Bottega Veneta har länge stått högst på önskelistan. De är ju så sablans dyra bara. Min vän Joakims fru Cecilia har som hobby att hitta vintagefynd online. Cecilia har smyckat deras fantastiska villa och sommarhus på Österlen med fynd som varsamt samlats. 

Hennes instagram hittar ni här

Igår när skulle jag möta vännerna Joakim  & Mathias för lite bubbel och skitsnack stod det ett stort paket på bordet. Jag öppnade försiktigt och fick inte ihop vad jag såg. Jag vet inte om jag någonsin kan förklara hur glad och chockad jag blev när denna dyrgrip låg i paketet. En vintage Bottega Veneta. Guldspännet är pricken över i’t! Cecilia har överträffat sig själv. 

   
 Julen kom tidigt i år! 

//Bottegaveneta//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Niklas Berglinds webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson