Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Julen kom tidigt. Hej Bottega Veneta! 

  
Jag har tittat efter en vintageportfölj i evigheter. En Bottega Veneta har länge stått högst på önskelistan. De är ju så sablans dyra bara. Min vän Joakims fru Cecilia har som hobby att hitta vintagefynd online. Cecilia har smyckat deras fantastiska villa och sommarhus på Österlen med fynd som varsamt samlats. 

Hennes instagram hittar ni här

Igår när skulle jag möta vännerna Joakim  & Mathias för lite bubbel och skitsnack stod det ett stort paket på bordet. Jag öppnade försiktigt och fick inte ihop vad jag såg. Jag vet inte om jag någonsin kan förklara hur glad och chockad jag blev när denna dyrgrip låg i paketet. En vintage Bottega Veneta. Guldspännet är pricken över i’t! Cecilia har överträffat sig själv. 

   
 Julen kom tidigt i år! 

//Bottegaveneta//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!