Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Niklas möter Sabina Ddumba 

  
Tänk att ha ett eget tv-program. Ett program där det personliga mötet är det centrala. När ett projekt som detta går i lås och blir verklighet känns det onekligen en smula overkligt. Att med kameran rullande möta en person är alltid speciellt. Att kunna tänka bort kameran och fokusera på samtalet. Att Se människan och hitta de rätta frågorna utan att bli påträngande eller för feg. Den balansen. I mitt första möte träffar jag Sabina Ddumba. En artist med stor integritet och stort hjärta. In och låt er förföras  av hennes leende och varma personlighet. Jag är stolt, väldigt glad och tacksam. 

 Niklasmöter

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!