Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Polontröjan är vinterns nyckelplagg 

   
    
    
 När Lisa Wallström från TT ringde mig i höstas och ville prata om höstens modemåsten och den starkaste trenden var polotröjan ett självklart val. Årets absolut hetaste nyckelplagg. Jag brukar ha mina under kavajen eller som de är. Snyggt, välklätt och alltid rätt. Jag kör tunna vita under stickade tröjor. Jag gillar den sköna 90-tals looken som hämtad från skidbacken eller Wham’s Last Christmas. Monokromt ligger mig varmt om hjärtat och vid fototillfället bar jag blått. Satsa på en tunnstickad variant men var aktsam med själva kragen så du inte blir av med halsen. Hitta en variant som ger dig längd och inte ger ett satt intryck. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!