Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Nya heta modellkillar att ha koll på. Möt Filip Kaspersen Lamprecht 

  
Att vara kändisbarn är sällan enkelt och att det blir en snygg mix bara för att föräldrarna är ursnygga är knappast någon utseendegaranti. Filip Kaspersen Lamprecht har varit i rampljuset sedan barnsben och är nu redo för rampljuset själv. Filip är en skandinavisk skönhet av rang. Filips pappa är som bekant fd modellen Martin Lamprecht. Filip kommer vi få se på röda mattan och catwalken framöver. Var så säkra. Detta är från fotbollsgalan tidigare i höstas där han eskorterade mamma och tv-proffset Kristin Kaspersen. Kostymen Filip bär kommer från MQ.

Foto: Privat 

//MQ//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!