Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Inspirationsmöte inför plåtning med Corinne Henriksson på Corinne and Friends

     

   
Jag och Corinne lärde känna varandra för 6 år sedan. Jag var ny i modebranschen och kände egentligen ingen. Corinne vågade,  hon såg något som hon trodde på och plockade in mig som stylist för en stor visning på café Opera. Ett stort och vågat beslut. Efter det har vi arbetat tillsammans med många visningar och plåtningar. Att få ha en mentor som senare blir kollega är fantastiskt. 

Corinne’s hårteam är de som får alla melodifestivalartister att se fantastiska ut i håret. Det känns otroligt tryggt att arbeta med Corinne and Friends. Jag brukar låta mina kunder gå till teamet på Sturegallerian eller Sveavägen som bara består av extremt duktiga stylister. Idag finns också en liten salong vid personal shoppingen rosenrummet på NK i Stockholm. Idag planerar vi inför plåtning av Corinne’s håraccessoarer. Det ska bli sjukt kul!  

    
   
   
 
//Corinneandfriends//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!