Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Kärlek och livet.. 

  
Det här livet är kort. Kort, skört, bräckligt, fantastiskt och alldeles underbart. Just nu är tid den valutan jag värdesätter högst och mest. Tid med det meningsfulla, med kärleken med vänner och människor som betyder på riktigt. Stanna upp, njut, pussa på den du tycker om! Unna dig. 

Världen är stökig just nu, just därför är det ännu viktigare att se de små ljusglimtarna. Le åt någon okänd, ge en komplimang.  

Jag ska unna mig, jag ska njuta och jag vill känna att jag levt mitt liv. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!