Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Kalsongchock i TV4 Nyhetsmorgon måndag

  Klippet där jag chockar Jenny Alversjö i direktsändning. 

  
Uppe med tuppen i morse. Kaffet hett och i vanlig mycket. Dock insåg jag att jag måste skaffa en ny bryggare. Det blir inte så varmt som jag vill ha det. Taxi till TV4 och Nyhetsmorgon. Väl på plats packas det upp, steamas och förbereds. Kanonkalasproffset Frida Zetterström är alltid lika rolig att sända med. Snackisen idag är givetvis nya kalsongmärket Charm My Snake. Sjukt snygga kallingar med väldigt bra passform. De är bekväma under alla brallor och har en perfekt längd. De produceras i Portugal och håller internationell klass. Bakom tvättråden döljer sig en ficka anpassad för en kondom. Charm My Snake vill vara rädd om alla män och kvinnor. En del av försäljningen kommer skänkas till välgörenhet. Kondomen känns faktiskt inte alls. Smart design. Givetvis är det en kul PR-kupp men också ett statment att värna om säkert sex. Kanske mer för den  yngre målgruppen men likväl Smart, snyggt och oväntat. Spana in hemsidan och klicka hem ett par i julklapp till bror eller sonen. 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!