Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKLAS BERGLIND

Mina favoriter

SE ALLT

Varde ljus! Lampor från Royal design & Clas Ohlson.

Stöket att hitta en ny golvlampa bakom min del av soffan för att kunna sitta och läsa dessa mörka kvällar. Stök!  Ljuskällor, nedslag, spotlights  eller lampor som de flesta säger är för mig lite speciellt. Efter alla år i teaterns värld är jag lite skadad när det kommer till ljus. Det måste vara bra, riktygt bra. Att hitta den perfekta ljuskällan är inte gjort i en handvändning. Det kräver tid, kompetens och oftast pengar. Idag blev jag överraskad när jag såg fina fönsterlampvarianter från ”klasse”. Bra design till löjligt bra pris.  

 
Royal design håller alltid hög kvalité och tillhandahåller fina varumärken med hög mode & designgrad. Klassiker så väl som mer säsongsbaserade varianter. 

Jag letar med ljus och lyckta (förlåt Göteborgshumorn) efter en golvlampa. 

Den här månne? 

   

//clasohlsson// //royaldesign//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Niklas Berglinds webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!